BAKAN TEKİN, BAYBURT'A ZİYARETTE BULUNDU  
BAKAN TEKİN, BAYBURT'A ZİYARETTE BULUNDU

BAKAN TEKİN, BAYBURT'A ZİYARETTE BULUNDU

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bayburt programı kapsamında Valiliği ziyaret etti. 

Bayburt'ta bir dizi ziyarette bulunmak üzere giden Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk olarak Bayburt Valiliğini ziyaret etti. Valiliğe gelişinde bir konuşma yapan Bakan Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdiğini ifade etti. Tekin, konuşmasında "Allah bizlere bu bayrak altında yaşamayı nasip etsin. Cumhurbaşkanımız sizlere çok teşekkür ediyor, sizlere ayrı ayrı selamlarını, saygılarını sunuyor. Ben de bu vesileyle sizlerin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Allah hep bu güzelliklerle tekrar tekrar bayramlar yaşamayı nasip etsin, hepinize saygılarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmasının ardından valilik şeref defterini imzalayan Bakan Tekin, Valilik makamında kurum amirleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Bayram tatilinde illeri gezdiğini belirten Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Bayburt'ta bulunduğunu belirterek "Biz, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla illerimizi dolaşıyoruz. Eğitim öğretim yılına hazırlık açısından bir eksiğimiz, bir aksağımız, bir yanlışımız, çözülmesi gereken bir problem var mı? Onlara bakıyoruz. Bayram tatili olunca bayramda da illerimizi geziyoruz. İllerde bir toplantı organize edemesek bile 'Şehirlerimizde küçük bir problem varsa bize aktarılır, problem büyümeden biz de çözeriz.' diye düşünüyorum. Hem bayramlaşma hem de böyle kısa bir ziyareti birleştirerek gerçekleştirmiş olduk. Bayramınız mübarek olsun, hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Allah bizlere çok daha güzel, çok daha mutlu, çok daha sağlıklı, mutlu bayramlar yaşamayı nasip etsin." ifadelerini kullandı.
 
Valiliğin ardından Bayburt Belediyesini ziyaret eden Tekin, belediye makamında da protokol üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti.
 
Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Eğitim Bakanı Tekin'in telefonundan Bayburtlulara seslendi, Kurban Bayramlarını tebrik etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.