BAKAN TEKİN, ERZURUM'DA KADIN ÖĞRETMENLERİN "8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ"NÜ KUTLADI  
BAKAN TEKİN, ERZURUM'DA KADIN ÖĞRETMENLERİN

BAKAN TEKİN, ERZURUM'DA KADIN ÖĞRETMENLERİN "8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ"NÜ KUTLADI

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'daki programı kapsamında Tortum Atatürk İlkokulu, Palandöken Kayakyolu İlkokulu ve Yakutiye Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın öğretmenlerin gününü kutladı.

Erzurum'da okul ziyaretlerinde bulunan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın öğretmenlere çiçek verdi.
 
Bakan Tekin, programı kapsamında ilkin Tortum Atatürk İlkokulunu ziyaretinde sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.
 
Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Tekin, meslektaşlarıyla istişarelerde bulundu, kadın öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak çiçek verdi.
 
Bakan Tekin'in okul ziyaretleri kapsamında ikinci durağı, Palandöken Kayakyolu İlkokulu oldu. Burada da öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Bakan Tekin, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, isteklerini sordu.
 
Bakan Tekin, burada İngilizce Öğretmeni Gülden Karaduman'ın doğum günü süprizi yaparak doğum gününü kutladı, hediye takdim etti.
 
Öğretmenler Bakan Tekin'e okullarını ziyaretleri için teşekkürlerini ilettiler.
 
Bakan Tekin son olarak Yakutiye Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.
 
Okulun resim ve heykel atölyesini gezen Bakan Tekin, daha sonra öğrencilerin seslendirdikleri Erzurum türkülerinden oluşan mini konseri dinledi.
 
Tekin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulda görev yapan kadın öğretmenlere karanfil vererek günlerini kutladı.
 
Bakan Tekin'e güzel sanatlar lisesi ziyaretinde "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyununun oyuncuları da eşlik etti.
 
Bakan Tekin, ziyaretinin sonunda öğretmen ve öğrencilerle birlikte okulda bayrak törenine katıldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.