BAKAN TEKİN, EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİ BAKANLIKTA AĞIRLADI  
BAKAN TEKİN, EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİ BAKANLIKTA AĞIRLADI

BAKAN TEKİN, EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİ BAKANLIKTA AĞIRLADI

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesinden gelen 40 kişilik öğrenci grubunu Bakanlıkta kabul etti.

Kabulde öğrencilerle sohbet eden Bakan Tekin, üniversitedeki öğrencilik döneminden söz ederek insan hayatının en güzel yıllarının üniversitede geçtiğini belirtti.
 
Tekin, sözlerine şöyle devam etti: Üniversite yılları, gençlerin kendini hem hayata hazırlama anlamında hem akademik anlamda yetiştirdiği ve en fazla katma değer aldığı dönemdir. Bu dönem, aynı zamanda insanların kalıcı dostluklar edindiği, entelektüel anlamda katkı sağlayacak birikimlerin de oluştuğu dönemdir. Hayata öyle bakın. Mümkün olduğunca kalp kırmadan, gönül incitmeden, dost kazanarak bu dönemi geçirin çünkü burada biriktirdiğiniz dostluklar, hayatınız boyunca size eşlik edecektir.
 
Ders dışındaki sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin insan hayatının her dönemine katkı verdiğini ifade eden Bakan Tekin, "Sınıfla kendinizi sınırlandırmayın. Sınıf dışında çok büyük bir dünya var. Sizi etkileyebilecek, size katkı verebilecek büyük bir dünya var. Kendinizi sınıfla sınırlandırdığınız zaman diğer tarafı ıskalamış olursunuz. Mutlaka kendinizi geliştirin." tavsiyelerinde bulundu.
 
Buluşmada söz alan öğrenciler ise eğitim fakültesinde öğrenim gören birer öğretmen adayı olarak Bakanlıkta ağırlanmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerini kabul ettikleri için Bakan Tekin'e teşekkür ettiler. Öğrenciler, çeşitli sosyal sorumluluk projesi de yürüttüklerini aktardı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.