BAKAN YARDIMCISI ŞENSOY 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI İÇİN ANKARA'DA YAPILAN TÖRENE KATILDI  
BAKAN YARDIMCISI ŞENSOY 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI İÇİN ANKARA'DA YAPILAN TÖRENE KATILDI

BAKAN YARDIMCISI ŞENSOY 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI İÇİN ANKARA'DA YAPILAN TÖRENE KATILDI

Başkent'te 2021-2022 eğitim öğretim yılı, Kazım Orbay İlkokulunda düzenlenen törenle başladı. Törene katılan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy "Covid-19 önlemlerine azami derecede dikkat göstererek bu süreci başarılı bir şekilde yöneteceğimizi ve eğitim öğretim dönemini de kesintisiz bir şekilde sürdüreceğimize inanıyoruz." dedi.

Ankara'da 2021-2022 eğitim öğretim yılının açılışı Mamak'taki Kazım Orbay İlkokulunda düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. 
 
Törene Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Ankara Valisi Vasip Şahin, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, İl Millî Eğitim Müdürü Harun Fatsa ile veliler katıldı. 
 
Yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulunan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Şensoy, açılış konuşmasında "2021-2022 eğitim öğretim dönemini bir buçuk yıl aradan sonra yüz yüze ve kesintisiz olarak başlatmak istedik. Bugün itibarıyla eğitim öğretim dönemine hep beraber başlamış bulunuyoruz. Bizleri teşvik eden ve destekleyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.  
 
Bakan Yardımcısı Şensoy, öğrencilerin uzun bir süreden sonra okulla buluştuğunu belirterek "Sevgili öğrenciler, bu süreçte Covid-19 önlemlerine azami derecede dikkat göstererek bu süreci başarılı bir şekilde yöneteceğimizi ve eğitim öğretim dönemini de kesintisiz bir şekilde sürdüreceğimize inanıyoruz. Bu süreçte en büyük destekçilerimiz öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimiz. Bu süreçte tüm önlemleri alacaklarına ve sizleri sağlıklı bir şekilde eğitim öğretim sürecine katacaklarına inanıyoruz." diye konuştu.
 
Konuşmaların tamamlanmasının ardından Kazım Orbay İlkokulu öğrencileri şiirler okudu, halk oyunları gösterileri sundu.
 
Törende İl Millî Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.